Az Office 365 bérlői szoftver migrálása: EdbMails 2022-es áttekintés


Nagyszámú postafiók egyszerűen migrálható egyik Office 365 tartományból a másikba

Az Office 365 rendszergazdai fiókjai a felhasználók és postafiókjaik kezelésére szolgálnak. A bérlői postafiók egyetlen felhasználóhoz van társítva. Az adatokat egy másik tartományba kell áttelepíteni, például egyesülések és felvásárlások, és gyakran hallani az „Office 365 bérlőtől bérlőig történő migráció” kifejezést.

Tekintsük példának a CompanyA.com és a CompanyB.com céget. Minden vállalkozásnak megvan a saját Office 365 bérlője. Az akvizíciót követően a CompanyB.com az összes felhasználóját a CompanyA.com-ra kívánja migrálni. Ez egy gyakori forgatókönyv a bérlőtől a bérlőig történő migrációhoz. Egy másik példa a bérlőről a bérlőre történő migrációra az Office 365-bérlő áthelyezése egyik országtartományból a másikba.

Ebben az áttekintésben megvizsgáljuk az EdbMails professzionális bérlőtől bérlőig migrációs szoftverét, amely közvetlenül képes tömegesen migrálni a postaládákat egyik rendszergazdai fiókból a másikba. Ha elakad vagy segítségre van szüksége a migrációs folyamat során, a EdbMails migrációs útmutató az Office 365-höz tud segíteni.

Az Office 365 bérlők migrálása az EdbMails segítségével

A szoftver lépésenkénti utasításai segítenek a rendszergazdáknak az Office 365 bérlői postafiókok áthelyezésében.

  • EdbMails letöltése és szoftverbeállítás

Az EdbMails alkalmazás letöltése és telepítése egyszerű. Nyissa meg a hivatalos webhelyet, és kattintson az EdbMails letöltése gombra. A telepítőfájl mindössze 35 MB, letöltése másodpercekig tart. A telepítés egyszerű és gyors, és nincs szükség további engedélyekre.

  • Lépésről lépésre az EdbMails bejelentkezési eljárása

Kattintson az Ingyenes próbaverzió indítása gombra az EdbMails közvetlen használatának megkezdéséhez. Jelentkezzen be e-mail címével és jelszavával, ha licencet vásárolt. Az EdbMailshez nincs szükség soros vagy aktiváló kulcsra, de a licenc a vásárlási folyamat során használt e-mail címhez van kötve. A főmenüben válassza az Office 365 migráció lehetőséget.

  • Hozzon létre kapcsolatot a forrás Office 365-fiókkal

Jelentkezzen be eredeti Office 365-fiókjába. A modern bejelentkezési képernyő két regisztrációs lehetőséget kínál: automatikus és kézi. A hivatalos Office 365-fiók bejelentkezési képernyőjén hitelesítenie kell magát. A kézi regisztráció kézi hitelesítést tesz szükségessé e-mailben, alkalmazásazonosítón, címtárazonosítón stb. A bemutató kedvéért az automatikus regisztrációt használjuk.

  • Válasszon megfelelő csatlakozási módot

A következő felugró ablakban három lehetőség közül kell választania: Postafiók, Nyilvános mappa vagy Archív postafiók. Nyilvános mappához vagy archív postafiókhoz való csatlakozáshoz a postafiókban mindkettőt engedélyezni kell. Továbbra is csatlakozunk a postafiókokhoz bemutató célból. A többi módszer lépései nagyon hasonlóak.

  • Hitelesítés és bejelentkezés az Office 365 forráskódjába

Adja meg Office 365 bejelentkezési adatait az Office 365 hivatalos bejelentkezési képernyőjén. Elfogadás és folytatás.

  • Betöltési beállítások az Office 365-postafiókokhoz

A fiók hitelesítése után három lehetőséget kínál a postafiókok betöltésére. A postafiókok betölthetők manuálisan, automatikusan vagy CSV-fájlból. Ebben az esetben az automatikus postafiók-betöltési opciót fogjuk használni, amely valós időben tölti be az összes postafiókot.

  • EdbMails felhasználói felület és a fő migrációs képernyő

Az EdbMails fő felületének bal oldalán található az összes Office 365 postafiók listája a hozzájuk tartozó levelekkel. Jelölje ki a kívánt elemeket a pipa segítségével, használja a jobb oldali ablaktáblán található különböző lehetőségeket, és kattintson a gombra Álljon át az Office 365-re az alján.

  • Hozzon létre kapcsolatot a cél Office 365-fiókkal

A tételek kiválasztása és az áttelepítés megkezdése után csatlakozzon a cél Office 365-fiókhoz. A betöltési lehetőségek és lépések szinte azonosak.

  • Válasszon egy postafiók-leképezési technikát

A postafiókok leképezéséhez három lehetőség közül kell választania. Az EdbMails egy intelligens funkcióval rendelkezik, amely automatikusan leképezi az azonos nevű postafiókokat. Ez időt takarít meg a hatalmas postafiókok mozgatása közben. Ha kívánja, manuálisan is leképezheti a postafiókokat, vagy használhat egy korábbi leképezést (ha korábban már végrehajtotta a migrációt egy célpontra).

  • Bérlőtől bérlőre az Office 365 áttelepítése

Az EdbMails Office 365 migrációs eszköz elindítja az áttelepítést, és az ehhez szükséges időt a postafiókok száma és az internetkapcsolat sebessége határozza meg. Egy 1,5 GB-os postafiók átvitele 45-50 percet vett igénybe a mi migrációs forgatókönyvünk szerint. Az EdbMails egy könnyű alkalmazás, amely nem lassítja le a számítógépet. Még migráció közben is megnyithattunk és használhattunk más alkalmazásokat. Postafiókjait nem érinti az áttelepítés, és normál módon használhatók, amíg az áttelepül. Ha az áttelepítés befejeződött, megtekintheti az áttelepítési előzményeket az alul található Napló megtekintése lehetőség kiválasztásával.

A bíráló végső ítélete

Az EdbMails Office 365 migrációs eszköz erősen ajánlott minden felhőalapú migrációs projekthez. Sokoldalúsága és könnyű kezelhetősége miatt a vállalkozások és magánszemélyek egyaránt népszerű választássá tették. Az EdbMails alacsony költségű árazása és a különböző használati esetek egyetlen felületről történő támogatása az egyik leglenyűgözőbb szolgáltatás. Ez a legjobb szoftver, amit teszteltem, és 5 csillagból 4,9-et szeretnék rá adni. (Ahol az 5 a legmagasabb osztályzat).

Újabb terméket szeretnénk bemutatni az Office 365 és az Exchange felhasználók számára. Sigsync e-mail aláírások az Office 365-höz nagyon egyszerűvé teszi az e-mail aláírások központosítását a teljes vállalat számára, és mindezt egy központi irányítópultról kezelheti. Ez egy webalapú szolgáltatás, amely bármely eszközről elérhető. E-mail aláírással reklámozhatja webhelyét, közösségi média csatornáit és e-mail marketing kampányokat folytathat. Látogasson el a Sigsync oldalára, hogy többet megtudjon az összes funkciójáról.

Leave a Comment