Élőzene és történetmesélés életképes projektekkel, az Alkormányzat biztosításával


VIDÉKI

Dátum: 2022.03.14 06:55

– Március 18-a előtt Entre Ríos alelnöke meghívja a „Hónapok fordulóját a következetes világért + zene a jövőért” rendezvényt, amely 18-tól függő aktivációt tart a Szenátus körzetében és a Plaza Carbóban.

Kapcsolatok

Lesz még az Entre Ríos írókönyveinek bemutatója is.
A Szenátori Kamarában március 18. és 18. körül női fordulót tartanak, amelyet a tartomány különböző részein vezető projekteket alkotó nők hálózata kísér. Fia: Celeste Bredle, az Eco Gualeguaychú újrahasznosító szövetkezet integrátora; Sofia Deluca Bustos, a Carers in a Common Home program integrátora, Victoria; Alejandra Barlatey vegyészmérnök és Mg. Uruguayban Concept Renewals; Manuela Canteros, az Estener cég fiatal tulajdonosa, Chajaríból; María Valdiviezo, a Gazún Civil Society Gazette of Rosario del Tala munkatársa; María gengela Gallicchio, az Erasus Alapítvány elnöke és Griselda Urich, a Parque San Martín igazgatója.
• M parasica a jövő elvetésére
18 évvel ezelőtt, 19 évvel ezelőtt a paranái Plaza Carbóban bemutatta a “Music for the future” című tevékenységet, amely élőzenei műsorokat foglal magában Dj Vulva Soul, Roomies, Las Boleras és Gildas társaságában.
Szórakoztató írók könyveinek bemutatóját is tervezték: Belén Zavallo, Marga Presas, Pamela De Batista, Mechita Daneri Montoya és a Librerías Entre Ríos Música De Mi Terruño.
A gyerekeknek játszószoba és gasztronómiai terasz is lesz.
Ezeket a javaslatokat Entre Ríos alelnöke szervezi, és részét képezik annak a tevékenységi programnak, amely magában foglalja a tartományi kormány testületének a törvényhozás és az önkormányzatok elé vonulását, hogy megemlékezzenek a felvonulásról vagy az árulók hónapjáról. „Példák a méltányosság világára való várakozásra” címmel. (APFDigital)

Forrás: Paraná, március 14. (APFDigital).

Leave a Comment