Hol nézheti meg a „Dűne 2021” című filmet ingyenes online közvetítésben otthon


Sci-fi epikus film!! Dűne A 2021-es év ősztől lesz streamelhető. Számos lehetőség van a nézésre Dűne teljes filmek online közvetítése ingyenesen, például az HBO Streaming oldalán, beleértve azt is, hogy hol szerezheti be Dűne 2021 Ingyenes otthon vagy az alábbi platformok egyikén: nézd meg az HBO Max-en, a Netflixen, az Amazon Prime Video-n és a Disney Plus-on.

Nézd meg most: Dűne 2021 teljes film ingyenes!

Már egy ideje láttunk egy vadonatúj sci-fi eposzt, amely felrázta a filmipart, és nagy a hype a közelgő cím körül, Dűne.

nézd meg a dune-t ingyen online

A főszereplőkkel, köztük Timothée Chalamet, Zendaya, Dave Bautista, Rebecca Ferguson, Oscar Issac, Josh Brolin és Jason Mamoa (hogy csak néhányat említsünk) Dűne Frank Herbert kritikusok által elismert regényének adaptációja, és a teljes történet első része lesz.

Mivel ez a Warner Bros. franchise része, ez egy másik film is, amelyet a mozikban és itthon is bemutatnak. Ha szeretnéd nézni Dűne – színházban és otthon is –, akkor nálunk minden megtalálható, amit tudnod kell.

Nézd meg most: Dűne 2021 teljes film ingyenes!

nézd meg a dune-t ingyen online

Dűne streaming megjelenési dátuma

Dűne A brit mozikban és az HBO Max-ban 2021. október 21-én, az amerikai mozikban pedig 2021. október 22-én kerül bemutatásra. Ez azt jelenti, hogy ha az Egyesült Államokban tartózkodik, egy nappal korábban megtekintheti az HBO Max-en keresztül.

nézd meg a dune-t ingyen online

Hol kapható Dűne mozijegyek

Már előrendelhető a mozijegy Dűne. A Cineworld, a Vue, az Odeon, a Picturehouse és a The Everyman, ha az Egyesült Királyságban vagy, és a Fandango, az AMC és az Atom Tickets, ha az Egyesült Államokban, megvásárolhatod őket.

nézd meg a dune-t ingyen online

Megnézhetem Dűne Streamelés 4K Ultra HD minőségben?

Igen. A Warner Bros. minden mozikban megjelenő bemutatója az HBO Max-hoz érkezik, beleértve Dűne4K Ultra HD minőségben fog streamelni.

A filmek Dolby Vision HDR-ben lesznek elérhetőek, de a Dolby Atmos támogatása az egyes filmek gyártási módjától függ.

nézd meg a dune-t ingyen online

Hogyan kell nézni Dűne ingyenes online az USA-ban

Homokférgek és fűszerek és intergalaktikus harcok! Izgatottak vagyunk ezért a hatalmas adaptációért Dűneamely október 22-től, péntektől érkezik az HBO Max-on. A korábbi Warner Brother 2021-es kiadásokhoz hasonlóan a moziban való megjelenésével napról-napra elérhetővé vált az interneten, ahol 31 napon keresztül bármennyit nézheti. .

Jelenleg két HBO Max előfizetési csomag érhető el: az egyik „Hirdetéssel” havi 9,99 USD-ért, a másik „Hirdetésmentes” a megszokott 14,99 USD-s havi díjért. Ha meg akarod nézni Denis Villeneuve filmjét Dűne online azonban az utóbbi lehetőség mellett kell kiállnia, mert a WB kasszasikerekhez való korai hozzáférés nem tartozik az olcsóbb csomagok közé – és ami azt illeti, az éles 4K UHD képminőség sem.

De ha a 14,99 USD-s díj meredeknek tűnik, 16%-ot takaríthat meg, ha elkötelezi magát az éves tervhez 149,99 USD-ért a 12 hónapra. És gyakran kiváló ajánlatok állnak rendelkezésre új előfizetők számára, ezért figyeljen oda.

nézd meg a dune-t ingyen online

Az HBO Max alkalmazással kompatibilis eszközök széles skáláján streamelhet tartalmat. Ide tartoznak: iPhone és Android eszközök, Apple, Samsung és Amazon Fire TV-k, Roku, PlayStation 4 és 5, Xbox One, Xbox Series X|S konzolok, Chromecast és Chromebookok, a Chrome-ot, Macet futtató laptopok és PC-k mellett, vagy Windows operációs rendszerekkel.

nézd meg a dune-t ingyen online

Hogyan kell nézni Dűne a világ többi részén

Dűne A Föld minden részén megjelenik, de az Egyesült Államokon kívül csak a szokásos mozikba kerülése után lesz elérhető.

Tehát a nemzetközi közönségnek a színházakba kell özönlenie, hogy megnézze Dűne (ahol természetesen Covid-veszélyes). A brit és kanadai nézők október 22-től, péntektől láthatják, ugyanazon a napon, mint Amerikában.

Sajnálatos módon az ausztráloknak december 2-ig kell várniuk, hogy megdöbbenjenek az óriási homokférgektől a moziban, mert a folyamatban lévő bezárások számos filmet visszavetettek a világ ezen részén.

nézd meg a dune-t ingyen online

Hogyan kell nézni Dűne az HBO Max-on

Dűne ugyanazon a napon jelenik meg az HBO Max-on, mint a mozikban, így az előfizetők otthon is megtekinthetik.

Havi 14,99 dollárért regisztrálhat fiókot az HBO Max webhelyén. Van olcsóbb, hirdetésekkel támogatott előfizetés, de ez nem tartalmazza a Warner Bros. új filmjeit.

Az HBO Max is tartalmazza az újat Barátok reunion, klasszikus sorozatok, mint pl Kaliforniába jöttemaz igazság Ligája Snyder Cut, és sok más film és műsor a Warner Bros. trezorból.

nézd meg a dune-t ingyen online

Jelenleg az HBO Max kizárólag az Egyesült Államokban elérhető. Ha azonban az Egyesült Királyságban tartózkodik, és otthonról szeretne nézni, akkor van rá mód.

Nézd meg most: Dűne 2021 teljes film ingyenes!

nézd meg a dune-t ingyen online

Hogyan nézhetem az HBO Max-ot az Egyesült Királyságban

VPN segítségével lehet regisztrálni az HBO Max szolgáltatásra a Dune megtekintéséhez. A VPN a virtuális magánhálózat rövidítése, amely lényegében átirányítja IP-címét, így úgy böngészhet az interneten, mintha egy másik országban tartózkodna.

Az HBO Max szolgáltatásra való feliratkozáshoz csatlakoznia kell egy egyesült államokbeli szerverhez. Sok VPN-szolgáltató létezik, de a legjobb teljesítmény és sebesség érdekében a NordVPN vagy a SurfShark használatát javasoljuk. További lehetőségeket láthat az HBO Max legjobb VPN-jeit tartalmazó listánkban.

nézd meg a dune-t ingyen online

Is Dűne a Netflixen?

Rövid válasz: nem.

Dűne jelenleg kizárólag az HBO számára készült, számos más Warner Bros. képpel együtt, mint pl Az Mátrix trilógiaamely Dolby Visionban és Dolby Atmos térhatású hangzással is elérhető.

nézd meg a dune-t ingyen online

Mi a Dűne ról ről?

10191-ben játszódik, Dűne azzal kezdődik, hogy Leto Atreides herceg (Oscar Isaac) átadta a fűszerbányászat irányítását az Arrakis sivatagi bolygón, ahol a „fűszer” értékes árucikk, amelyet nagy mennyiségben takarítottak be fiatalságnövelő és prófétai tulajdonságai miatt.

Ám miután megérkezett fiával, Paullal (Chalamet – olvassa el, hogyan szerezte meg a főszerepet) és Lady Jessicával (Rebecca Ferguson), az Atreides családot megsemmisítéssel fenyegeti ellenségeik, a Harkonnen-ház. És elhagyva a kietlen, homokférgekkel teli környezetben, szövetségre találnak a bolygó bennszülött fremenjeivel.

Leave a Comment